BENGKEL SPEED READING UNTUK PERODUA SALES SDN BHD | INSTITUT PENGAJIAN SAINS SOSIAL (IPSAS)
» BERITA » BENGKEL SPEED READING UNTUK PERODUA SALES SDN BHD

BENGKEL SPEED READING UNTUK PERODUA SALES SDN BHD

PERODUA ACADEMY RAWANG, 5-6 Februari 2024 dan 21-22 Februari 2024 - Institut Pengajian Sains Sosial telah menganjurkan KURSUS SPEED READING untuk pegawai Perodua Sales Sdn Bhd. Seramai 40 peserta telah menyertai bengkel ini dan ia telah dikendalikan oleh Prof. Madya Dr. Nor Wahiza Abdul Wahat, dengan dibantu oleh Nurshazwani Ghazali.

Matlamat utama bengkel ini ialah untuk meningkatkan kefahaman pegawai PERODUA mengenai teknik dan strategi membaca dengan lebih pantas tanpa mengabaikan pemahaman. Bengkel ini telah memberikan impak yang positif kepada para peserta kerana mereka dapat mengintegrasikan teknik membaca pantas khusunya dalam urusan kerja dan kehidupan seharian mereka.

Tarikh Input: 14/03/2024 | Kemaskini: 14/03/2024 | nm_aini

SXEbOAI~