Perjanjian LOI Antara Iran Cultural Dan UPM | INSTITUT PENGAJIAN SAINS SOSIAL (IPSAS)
» BERITA » Perjanjian LOI antara Iran Cultural dan UPM

Perjanjian LOI antara Iran Cultural dan UPM

30 Januari 2023 - Hari yang bersejarah buat IPSAS atas pemeteraian perjanjian LOI antara Iran Cultural dan UPM. Majlis telah diadakan di Iran Cultural Centre, dan disertai oleh Prof. Dr. Haslinda Abdullah, Pengarah IPSAS, Prof. Dr. Abdul Lateef Krauss Abdullah, Timbalan Pengarah IPSAS, Prof Madya Dr. Haliza Abdul Rahman, Ketua Laboratori, Dr. Zeinab, Felo Penyelidik dan Puan Nurul Akhtar Kamarudin, Penolong Pendaftar Kanan. Manakala pihak kedutaan Iran pula di sertai oleh Yang Mulia Ali Asghar Mohammadi, Duta Iran di Malaysia dan Mr. Karimi, Cultural Attache.

Perbincangan kerjasama dan hasrat kedua-dua pihak telah dibincangkan dan dirangka untuk satu tempoh yang panjang.
Semoga kerjasama kedua-dua pihak ini akan membantu dan menyumbang kepada kesejahteraan sejagat.

Tarikh Input: 01/02/2023 | Kemaskini: 01/02/2023 | nooryati

SXEbJA4~