Perjumpaan Bersama Tan Sri Dzulkifli Abdul Razak, Rektor IIUM | INSTITUT PENGAJIAN SAINS SOSIAL (IPSAS)
» BERITA » Perjumpaan bersama Tan Sri Dzulkifli Abdul Razak, Rektor IIUM

Perjumpaan bersama Tan Sri Dzulkifli Abdul Razak, Rektor IIUM

2 Ogos 2022 - Satu perjumpaan bersama Tan Sri Dzulkifli Abdul Razak, Rektor IIUM telah diadakan. Pertemuan ini telah diketuai oleh Prof. Dr. Haslinda Abdullah, Pengarah IPSAS dan turut serta bersama adalah Prof. Madya Dr. Haliza Abdul Rahman, Ketua Laboratori Belia dlm Kepemimpinan, Politik dan Kewarganegaraan, Ts Dr. Mohd Zairul Mohd Noor, Ketua Laboratori Generasi Siber dan Pn. Nurul Akhtar Kamarudin, Pegawai Penyelidik Sosial IPSAS. Antara intipati perbincangan adalah dalam mencorakkan masa depan bidang sains sosial, landskap Akademik di Malaysia serta tips dalam membangunkan sesebuah institusi.

Tarikh Input: 09/08/2022 | Kemaskini: 09/08/2022 | nooryati

SXEUBAj~