Perbincangan IPSAS Dengan Embassy Of The Republic Of Iraq | INSTITUT PENGAJIAN SAINS SOSIAL (IPSAS)
» BERITA » Perbincangan IPSAS dengan Embassy of the Republic of Iraq

Perbincangan IPSAS dengan Embassy of the Republic of Iraq

25 Januari 2023 - IPSAS telah mengadakan perbincangan dengan Embassy of the Republic of Iraq yang diwakili oleh Assoc. Prof. Dr. Ahlam Naemah Lafta dan Dr. Salah. IPSAS pula diwakili oleh Pengarah IPSAS, Prof. Dr. Haslinda Abdullah, Prof. Dr. Abdul Lateef Krauss Abdullah, Timbalan Pengarah, Dr. Aini Azeqa Ma’rof, Ketua Laboratori, Pn. Nurul Akhtar Kamarudin, Penolong Pendaftar Kanan dan En. Zaifunizam Ariffin, Pegawai Eksekutif.
Pelbagai perancangan dua hala telah dibincangkan. Antara aktiviti awal yang akan dilaksanakan adalah program bersama pelajar Iraq di Malaysia dan juga pelajar Iraq di Iraq. Seterusnya akan diikuti dengan menandatangani MOU.
Semoga kerjasama IPSAS, UPM dan kerajaan Iraq berkekalan dan memberikan impak kepada kedua-dua pihak.

Tarikh Input: 01/02/2023 | Kemaskini: 01/02/2023 | nooryati

SXDdKAk~